Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κάτω Παναγιά Κυλλήνης: Λήστεψαν ιδιοκτήτη "βενζινάδικου" μέσα στο σπίτι του VIDEO

Μέσα στο σπίτι του στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, λήστεψαν δύο άγνωστοι δράστες τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες
πληροφορίες του ilialive.gr, οι δράστες ακολούθησαν το θύμα τους, μπήκαν μέσα στο σπίτι και υπό την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό περίπου των 2000 ευρώ.

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες φαίνεται πως παρακολουθούσαν το θύμα τους, από την ώρα που έκλεισε το "βενζινάδικο" και περίμεναν να "χτυπήσουν" την κατάλληλη στιγμή. Το έκαναν όταν το θύμα τους έμπαινε στο σπίτι.
listeia51Οι ληστές μετά την πράξη τους απομακρύνθηκαν πεζή. Οι Αρχές διενερργούν έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Νεότερη ενημέρωση 13:41
Όπως ανέφερε ο ίδιοκτήτης του πρατηρίου Δημήτρης Κουτρουμάνος, οι δράστες βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του μέσα στο σπίτι που βρίσκεται δίπλα στο πρατήριο. Είχαν προφανώς κρυφτεί ανάμεσα στα δέντρα και μπήκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Μιλούσαν ελληνικά και φορούσαν κουκούλες και πήραν συνολικά το ποσό των 1915 ευρώ, ποσό των εισπράξεων της ημέρας.

 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...