Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Ασθενούν" ή "αδυνατούν" τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών

eklogeskalpiΜόνο δικαστικούς  αντιπροσώπους και γραμματείς αναμένεται να συναντήσουν όσοι θελήσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, την Κυριακή, καθώς πολλά από τα μέλη των
εφορευτικών επιτροπών έχουν δηλώσει ασθένεια ή αδυναμία να παραστούν στα εκλογικά τμήματα που έχουν κληθεί να παρουσιαστούν.
Όσο αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους, ξεκίνησαν ήδη να παρουσιάζονται στο Πρωτοδικείο Ηλείας και σύμφωνα με τη γραμματέα Αγγελική Μάρρα, μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί κανένα κώλυμα, ώστε να προχωρήσουν σε αντικατάσταση, ενώ οι αναπληρωματικοί προσέρχονται σταδιακά και τίθενται στην διάθεση του Εφόρου.
"Τα προβλήματα που παρουσιάζονται έχουν σχέση με τις εφορευτικές επιτροπές καθώς κάποιοι που έχουν παραλάβει τις ειδοποιήσεις δηλώνουν ότι διαμένουν στην Αθήνα, κάποιοι άλλοι ότι έχουν αρρωστήσει και απομένει να δοθεί η λύση από τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Κατά τα άλλα οι διαδικασίες προχωρούν ομαλά και με τα συνήθη μικροπροβλήματα".
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...