Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"Αναβολή" για ένα χρόνο στην απόφαση Ραγκούση για μεταθέσεις-τοποθετήσεις.Από το 2013 η εφαρμογή



Ένα χρόνο πίσω πάει η απόφαση για μεταθέσεις-τοποθετήσεις που υπέγραψε ο ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης,λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΥΕΘΑ, οι υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν το σύστημα μοριοδότησης και να το προσαρμόσουν σ΄ όσα προβλέπει η απόφαση Ραγκούση. “Θα χρειάζονταν τουλάχιστον τέσσερις μήνες για να ενσωματωθούν οι αλλαγές και αυτό θα είχε επιπτώσεις στις έτσι κι αλλιώς καθυστερημένες μεταθέσεις”,υποστηρίζει πηγή από το ΥΕΘΑ.

Τα ισχύοντα μόρια έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για τις μεταθέσεις που όπως υποστηρίζει το ΓΕΕΘΑ δεν επηρεάζονται από τις κρίσεις και θα υπήρχε πρόβλημα αν έπρεπε τώρα να αλλάξουν.

Από την άλλη η “μετάθεση” ένα χρόνο πίσω της απόφασης Ραγκούση,αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της κατάργησής της χωρίς καν να εφαρμοστεί ποτέ. Έτσι κι αλλιώς πάντως οι αλλαγές που προέβλεπε δεν ήταν τόσο δραστικές όσο θα επιθυμούσαν τα στελέχη των ΕΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...