Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Από 21 Μαΐου έως 5 Ιουνίου οι πανελλαδικές εξετάσεις


Tην ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαΐου αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου. Στις 17 Μαΐου λήγει... το διδακτικό έτος στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας και στις 15 Ιουνίου θα λήξει στα δημοτικά σχολεία.


Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α') θα αρχίσουν την Τρίτη 22 Μαΐου.

Προβληματισμός υπάρχει πάντως στο υπουργείο Παιδείας για το ενδεχόμενο νέας εκλογικής αναμέτρησης, καθώς θα πρέπει να μετακινηθούν κάποιες ημερομηνίες εξετάσεων. Τις ημέρες εκείνες, (στις 17 Ιουνίου) άλλωστε, έχουν προγραμματιστεί οι επαναληπτικές εξετάσεις και οι εξετάσεις στα επαγγελματικά λύκεια, όπως επίσης και οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα.

Μετά τη λήξη των μαθημάτων στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Στα γυμνάσια
Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του γυμνασίου θα αρχίσουν την Τρίτη 22 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου.

Στα γενικά λύκεια (ημερήσια και εσπερινά).
Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των ημερησίων γενικών λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, θα αρχίσουν την Τρίτη 22 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου. Το ίδιο ισχύει για τις προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών γενικών λυκείων, καθώς, επίσης, και για τις απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας. Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των ημερησίων γενικών λυκείων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών λυκείων, στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για όσους έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 6 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων των ημερησίων και εσπερινών γενικών λυκείων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων της Γ΄ τάξης των ημερησίων γενικών λυκείων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών γενικών λυκείων θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου.

Στα επαγγελματικά λύκεια οι προαγωγικές εξετάσεις θα γίνουν από 23 Μαΐου έως 19 Ιουνίου
tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...