Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Προβολή ηλειακών προϊόντων στην 37η Διεθνή Έκθεση Κύπρου

cyprus
Στην 37η Διεθνή Έκθεση της Κύπρου συμμετέχουν Ηλειακές εταιρείες μέσω του Επιμελητηρίου Ηλείας, που συγχρηματοδοτεί μαζί με τον ΟΠΕ τα έξοδα εγκατάστασης 
περιπτέρου. Ο Αντώνης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του εξαγωγικού τμήματος στο Επιμελητήριο, σημειώνει στο IONION FM, ότι πρόκειται για σημαντική προβολή των Ηλειακών παραγόμενων προϊόντων κυρίως σε Άραβες και Ισραηλινούς επισκέπτες, σε μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης των ανατολικών αγορών.
Θα ακολουθήσουν νέες εκθέσεις στην Γαλλία τον Οκτώβριο, με 300.000 επισκέπτες εμπόρους και εκπροσώπους σούπερ μάρκετ και στην Ρωσία τον Σεπτέμβριο. Κάλεσε τους Ηλείους επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή για να προβάλουν προϊόντα. Ειδικά για την έκθεση στην Ρωσία τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να τεθεί υπό την αιγίδα του ελληνορωσικού επιμελητηρίου, στο οποίο γράφτηκε μέλος το Επιμελητήριο Ηλείας.
Ο κ. Παρασκευόπουλςο επεσήμανε ότι τα ηλειακά προϊόντα με σωστή τυποποίηση, ετικέτα και γευσιγνωσία θα κατακτήσουν τις ξένες αγορές.
Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ
ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...