Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ηλεία: Τα μέταλλα στην πρώτη προτίμηση των κλεφτών

diarriktesΤα μέταλλα γενικότερα και ειδικότερα, χαλκός, σίδηρος και χρυσός αποτελούν την πρώτη προτίμηση των κλεφτών το τελευταίο διάστημα, λόγω... τιμής. Τις τελευταίες ημέρες οι κλέφτες
σήκωσαν απο ολόκληρη πλάστιγγα έως πολλά κιλά χάλκινων καλωδίων...

Στην περιοχή της Βουπρασίας τρεις άγνωστοι δράστες κατάφεραν να κλέψουν μια μεταλλική πλάστιγγα. Οι δράστες τη φόρτωσαν σε όχημα τύπου κλούβας, μαζί με σωλήνες άρδευσης και άλλα σίδερα, συνολικής αξίας 91.000 ευρώ.
Την αποθήκη εταιρίας που υλοποιεί έργα δικτύου της ΔΕΗ παραβίασαν άγνωστοι δράστες πριν λίγες ημέρες στον Πύργο. Πήραν από αυτή 550 κιλά μονόκλωνων και 220 κιλά πολύκλωνων  αγωγών χαλκού συνολικής αξίας 6000 ευρώ. Ακόμα έκλεψαν και δύο μπιτόνια βενζίνης.
Στην περιοχή του Πύργου, άγνωστοι διέρρηξαν εξοχική κατοικία, σπάζοντας την πόρτα. Πήραν τα air condition, ένα ψυγείο, ένα μοτέρ, μια σόμπα, διάφορα έπιπλα, έκαναν και τις ζημιές τους και έφυγαν ανενόχλητοι.
Τέλος τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι και λίγα τα κρούσματα κλοπής δικύκλων στον Πύργο και στην Ηλεία ευρύτερα. Αρκετά περιστατικά έχουν καταγραφεί αυτό το διάστημα και μόνο χθες υπήρξαν τρία νέα. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι Αρχές καταφέρνουν να εντοπίσουν τα κλεμμένα μηχανάκια, στα οποία όμως οι κλέφτες έχουν προξενήσει φθορές στην προσπάθεια  τους να τα πάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...