Επιστρέφει στη ΝΔ η Ντόρα! - Κοντά κι ο Καρατζαφέρης!



Επιστρέφει στη ΝΔ η Ντόρα! - Κοντά κι ο Καρατζαφέρης!Έκλεισε η επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία, αφού σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στις λίστες της Συγγρού.

Πιθανότατα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη γίνεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Αντώνη Σαμαρά για σύμπηξη μετώπου των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ και να ανταποκριθεί στις διεθνείς υποχρεώσεις της αλλά και της ανάγκης να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.
Ως γνωστόν, η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε κι αυτή δημόσια υπέρ της σύμπηξης του ευρωπαϊκού μετώπου και αυτό αποτελεί τη βάση επιστροφής της στη ΝΔ.
Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μάλλον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Στο δρόμο της επιστροφής  προς τη ΝΔ φαίνεται πως βρίσκεται και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ δεν έχουν εισέτι τελεσφορήσει οι επαφές για την επιστροφή του Στέφανου Μάνου.
matrix.24
 (νέο site του Νίκου Φελέκη, δημοσιογράφου, επί σειρά ετών επικεφαλής στον "Κόσμο του Επενδυτή")
iliaoikonomia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ