Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πύργος: Η απόπειρα απαγωγής του δίχρονου βρέφους στη ΝΕΤ (video)


apagogi
apagogi4
Τα όσα βίωσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο του Πύργου, σε μια απόπειρα απαγωγής του δίχρονου βρέφους της, ανέφερε στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της ΝΕΤ
και στο συνάδελφο δημοσιογράφο,
Γιώργο Μαρινόπουλο, η Διονυσία Κατελούζου. Σε ζωντανή σύνδεση από τον Πύργο και εμφανώς ταραγμένη ακόμα και τώρα μια εβδομάδα μετά, η νεαρή μητέρα περιέγραψε στιγμή προς στιγμή τα όσα με αγωνία βίωσε.
apagogi1"Kαθώς επέστρεφα στο σπίτι σε ένα κεντρικό της πόλης, πετάχτηκε απο μια διασταύρωση ένα αυτοκίνητο μάρκας OPEL, ο οδηγός έμεινε στο τιμόνι και βγήκαν από μέσα δύο άντρες από τις πίσω πόρτες. Ο ένας με ακινητοποιεί και ο άλλος προσπαθεί να αρπάξει το μωρό από το καρότσι.
apagogi2Το συγκεκριμένο καρότσι είχε μια πολυπλοκότητα στη ζώνη ώστε να μπορέσει να βγει στο παιδί. Αυτός δεν μπόρεσε να πάρει το παιδί, εμένα με είχαν φιμώσει. Για καλή μου τύχη το παιδί δεν έβγαινε και ξαφνικά εμφανίστηκε απο την απέναντι πολυκατοικία ένα φως. Δεν ξέρω αν κάποιος το άναψε ή υπήρχε κάποιο φωτοκύτταρο. Ο οδηγός τους φώναξε "μπείτε μέσα", μπήκαν και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ήταν Έλληνες το σκάσε και οι ομιλίες τους έδειχαν ότι ήταν Έλληνες".
apagogi5Η κα Κατελούζου εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε η ίδια και ο άντρας της από τους εκπροσώπους των Αρχών. "Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους. Μας συμβούλεψαν μόνο να μην περάσουμε από το σημείο". Ακόμα επέρριψε ευθύνες στο δήμο για την έλλειψη φωτισμού στους δρόμους της πόλης, ενώ ευχαρίστησε τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που όπως είπε έδειξαν ζήλο και ανθρωπιά στην αντιμετώπιση του περιστατικού.
Να υπενθυμίσουμε πως το θέμα που έχει αναστατώσει τους γονείς στην περιοχή του Πύργου, έφεραν στο φως της δημοσιότητας το ilialive.gr και η εφημερίδα "Πρώτη της Ηλείας".
Δείτε το βίντεο της ΝΕΤ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...