Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Σείστηκε το{{ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ }} κατά την άφιξη του Ολυμπιακού



Η υποδοχή του Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζελος από sport24tv


Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα Συνθήματα, τραγούδια, καπνογόνα και η... οροφή του πούλμαν της αποστολής έγιναν το επίκεντρο της υποδοχής του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού από χιλιάδες κόσμου. Πρωταγωνιστές οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κι ο Βασίλης Σπανούλης στο ερυθρόλευκο πάρτι που στήθηκε έξω από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα προσγειώθηκε επί ελληνικού εδάφους λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (14/05). Ο κόσμος, όμως, είχε κάνει την εμφάνισή του στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα κι ο όγκος του αύξανε διαρκώς.



Συνθήματα όπως τα "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" και "εεε, οοο, την κούπα τη σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό" δονούσαν την (αποπνικτική από τα καπνογόνα) ατμόσφαιρα και όλοι περίμεναν την άφιξη του πούλμαν της αποστολής.

Όταν αυτό έγινε ορατό, επικράτησε πανζουρλισμός, με αποκορύφωμα τη στιγμή που άνοιξε η καταπακτή του πούλμαν και ορισμένοι παίκτες μαζί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους ανέβαιναν ένας-ένας στην οροφή του οχήματος, κρατώντας σημαίες του Ολυμπιακού και το... τιμημένο.

Ο οδηγός του πούλμαν κατάφερε να... απεγκλωβιστεί μετά από αρκετά λεπτά και κατευθύνθηκε προς το ΣΕΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...