Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Εξαφάνιση 87χρονης: Ψάχνουν στο Επιτάλιο μετά απο μαρτυρίες


silveralertZiata.JPGΗ μαρτυρία ενός βοσκού πως το πρωί της Δευτέρας είδε μια γυναίκα που έμοιαζε στην 87χρονη Μαρία Ζιάτα δίνει νέα τροπή στις έρευνες της οικογένειάς της και της
Αστυνομίας
στην υπόθεση. Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο γιος της και συγγενείς μετέβησαν στο Επιτάλιο προς την παραλία για να αναζητήσουν εκεί την 87χρονη.

Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας έγινε νέα έρευνα στο σημείο του βούρκου δίπλα στο αποστραγγιστικό κανάλι κοντά στο σπίτι της οικογένειας όπου το πρωί της Δευτέρας είχε εντοπιστεί μια παντόφλα από το ζευγάρι που φορούσε η ηλικιωμένη όταν εξαφανίστηκε.

Με ειδικό μηχάνημα έγινε έρευνα σε βάθος στο βούρκο, χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα και αποκλείοντας να βρίσκεται εκεί η 87χρονη.

Η πληροφορία για το Επιτάλιο γέμισε με αισιοδοξία την οικογένεια που συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της κυρίας Μαρίας για έκτη ημέρα. Μάλιστα ο βοσκός αναγνώρισε στις φωτογραφίες που του έδειξαν οι συγγενείς την 87χρονη και δήλωσε βέβαιος πως ήταν αυτή που είδε το πρωί της Δευτέρας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...