ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Πέφτει από την Τετάρτη η θερμοκρασία – Έρχεται βοριαδάκι να μας δροσίσει

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, το βόρειο Αιγαίο την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και την κεντρική στερεά σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση το απόγευμα. Ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο τοπικά στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική στερεά, τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές και βελτίωση το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 31 και στη Κρήτη έως 34 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα νησιά του βορείου Αιγαίου αρχικά τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ..
Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη


Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και δυτικά οπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 24 έως 33 βαθμούς κελσιου. Στα ανατολικά η μέγιστη μέχρι 30 βαθμούς κελσίου

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού πιθανώς τοπικά ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.


Πέμπτη 28-06-2012

καιρός: στα δυτικά, την ανατολική-κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε ενδέχεται στα ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Παρασκευή 29-06-2012

καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.



Σάββατο 30-06-2012 και Κυριακή 01-07-2012

καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο την Κυριακή στα δυτικά και βόρεια.



Δευτέρα 02-07-2012

καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: