Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Πύργος: Άδειαζαν εργοτάξιο και . . . γέμιζαν μάντρα με παλιοσίδερα

sideraΔεκάδες ανταλλακτικά και εργαλεία που είχαν κλαπεί από εργοτάξιο στην περιοχή των Βυτινεϊκων εντοπίστηκαν χθες το πρωί σε μάντρα παλιοσίδερων στον Πύργο.
Το εργοτάξιο είχε γίνει στόχος πολλαπλών κλοπών τους τελευταίους μήνες, κάτι που προκάλεσε σοβαρή οικονομική ζημιά στον ιδιοκτήτη.

Οι έρευνες που έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου βασίστηκαν στην πιο πρόσφατη κλοπή που έγινε το νωρίς το βράδυ της Κυριακής, από ΡΟΜΑ. Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί με τον ιδιοκτήτη του εργοταξίου στη μάντρα όπου βρήκαν τα κλοπιμαία της Κυριακής, δηλαδή ρεζερβουάρ φορτηγών, βαρέλια καλώδια γείωσης κ.α.

Όμως στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και άλλα αντικείμενα που είχαν κλαπεί κατά το παρελθόν από το συγκεκριμένο εργοτάξιο, όπως εργαλεία, ανταλλακτικά φορτηγών και μεταξύ άλλων και ένας ρότορας εκτοξευτήρα σκυροδέματος.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν απευθείας στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ο ΡΟΜΑ που φέρεται να έκλεψε τα αντικείμενα το βράδυ της Κυριακής συνελήφθησαν.

Ο ιδιοκτήτης του εργοταξίου μετά από αυτό θέλησε να ευχαριστήσει για την αποτελεσματικότητα και το ενδιαφέρον τους το διοικητή και το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.
ilialive.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...