Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σάντος: "Δυνατά από το πρώτο λεπτό"



Σάντος: \"Δυνατά από το πρώτο λεπτό\"

Πεπεισμένος πως οι παίκτες του θα καταφέρουν να εξουδετερώσουν τα ατού της Τσεχίας και θα πάρουν τη νίκη εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε επίσης, πως θέλει η ομάδα του να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό και όχι όταν δει τα δύσκολα, ενώ τόνισε πως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Φωτάκη.
"Οι Έλληνες έχουν το χαρακτηριστικό αυτό. Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το παιχνίδι με την Τσεχία ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι δύσκολο απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε τη νίκη και όχι όταν δούμε τα δύσκολα. Το ότι η Τσεχία έχασε από την Ρωσία δεν μου αλλάζει την άποψη, είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν δείτε το ματς με την Ρωσία στα πρώτα 20 λεπτά είχε τον πρώτο λόγο. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού της για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

*** Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο Δημοτικό γήπεδο του Βρότσλαβ και ενόψει της αναμέτρησης (Τρίτη 19.00) με αντίπαλο την Τσεχία.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...