Ηλεία: Πιάστηκαν τρεις επιτήδειοι για εξαπάτηση σε σούπερ μάρκετ


sillipsiΔύο γυναίκες  35 και 47 ετών και ένας 29χρονος άντρας από την περιοχή της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν από άνδρες της ΟΠΚΕ ΑΔ Ηλείας προχθές το απόγευμα στη Ζαχάρω.
Οι τρεις τους νωρίτερα στον Πύργο είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν ταμία σούπερ μάρκετ, όταν της ζήτησαν να τους «χαλάσει» ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν και αρχικά δίστασε, τελικά πείστηκε και έδωσε στη μια από τις δύο γυναίκες που την είχαν πλησιάσει δέκα χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ. Όμως αυτή την ώρα που έκανε πως τα μετρά, έβγαλε τρία από τα χαρτονομίσματα και επέστρεψε πίσω ως ακέραιο το ποσό ζητώντας αντί για «πενηντάρικα», να της δώσει η ταμίας «εικοσάρικα».

Με αυτό τον τρόπο εξαπάτησε την ταμία έχοντας παρακρατήσει επί πλέον το ποσό των 150 ευρώ. Οι τρεις δράστες έφυγαν από το σούπερ μάρκετ και όταν έγινε αντιληπτό το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που τελικά μετά από έρευνες συνέλαβε τους δράστες. Οδηγήθηκαν  στο Αυτόφωρο και δικάστηκαν με δέκα μήνες φυλάκισης.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ