Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Εξαφανίστηκε ηλικιωμένη στο Κάτω Σαμικό Ηλείας


 Την έψαχναν όλο το απόγευμα, χωρίς αποτέλεσμα, άνδρες της ΕΜΑΚ με τη βοήθεια σκύλου
Κρατείται και ανακρίνεται ο Αλβανός βοσκός που την είδε τελευταίος

Χθες, Παρασκευή βράδυ, συγγενείς μιας 87χρονης, ανέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κρέστενας, την εξαφάνισή της.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η 87χρονη κυρα – Μαρία, γύρω στις 5 το απόγευμα, ξεκίνησε από το σπίτι της, που βρίσκεται στη θέση Κλειδί Καϊάφα, με προορισμό το σπίτι μιας φίλης της, 200 μέτρα μακριά από το δικό της.
Από εκείνη την ώρα, χάθηκαν τα ίχνη της. Ένας Αλβανός βοσκός δήλωσε πως εκείνη την ώρα, είδε την γερόντισσα που πήγαινε επίσκεψη.
Οι συγγενείς της, βλέποντας πως νύχτωνε και δεν είχε γυρίσει, άρχισαν να την ψάχνουν. Την αναζήτησαν παντού, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.
Μετέβηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κρέστενας και δήλωσαν την εξαφάνισή της. Αμέσως, άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Σήμερα το μεσημέρι, η Αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, για να συνδράμει στην έρευνα. Αμέσως, ειδοποιήθηκε και πήγε στην περιοχή κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα, συνοδεία ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.
Πυροσβέστες, αστυνομικοί, συγγενείς και γνωστοί «χτένιζαν» όλη την περιοχή, που, σημειωτέον, είναι δύσβατη, χωρίς αποτέλεσμα. Οι έρευνες σταμάτησαν λόγω σκότους και θα συνεχιστούν αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται ενισχύσεις πυροσβεστών από την Αθήνα, μαζί και με άλλο εκπαιδευμένο σκύλο έρευνας και εντοπισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...