Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πληρωμένη" απάντηση των Ελλήνων:Εμείς πάμε στις διοργανώσεις. Οι Πολωνοί;

Στην προκλητική ερώτηση Πολωνού δημοσιογράφου, η απάντηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ήταν αποστομωτική.

Συμβουλή του Σάντος εμπνευσμένη από τον... Τζόρνταν!


Ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εκπροσώπησαν την Εθνική στη συνέντευξη Τύπου και αφού αναφέρθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας και την πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία, ήρθαν αντιμέτωποι με την ερώτηση Πολωνού δημοσιογράφου.

Οι δύο παίκτες δεν έκρυψαν την ενόχληση τους από την ερώτηση: "Οι Πολωνοί φίλαθλοι θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι η πιο βαρετή ομάδα της διοργάνωσης..." Ο Στέλιος Μαλεζάς απάντησε: "Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις. Αν για κάποιους φαίνεται βαρετό ή άσχημο, εμένα δεν με νοιάζει καθόλου. Θέλω μόνο να κερδίζω", ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: "Εμείς βρισκόμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις. Ας δούμε λοιπόν τι μπορούν να κάνουν αυτοί και μετά τα λέμε."

Στέλιος Μαλεζάς: "Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και, γιατί όχι, να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλό. Υπάρχει ένα εξαιρετικό μείγμα παικτών και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.


Έχουμε δει πολλούς αγώνες της Πολωνίας. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων, η Πολωνία είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Δεν πρέπει να γίνουμε προληπτικοί. Η ομάδα έχει το πάθος και τη θέληση για να καταφέρει κάτι. Οι τρεις παίκτες που βρίσκονται στην εθνική από την ομάδα του 2004 θα μας δώσουν την ώθηση και την εμπειρία αλλά και τις συμβουλές για να τα καταφέρουμε.

Είναι το πιο σημαντικό ματς, για να μπορούμε να είμαστε πιο ήρεμοι για τους υπόλοιπους αγώνες. Θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί και έτοιμοι, εφόσον έχουμε κάποιους στόχους."

Κυριάκος Παπαδόπουλος
: "Δεν έχουμε κανένα φόβο. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν θέλω να μιλήσω ειδικά για τον Λεβαντόφσκι.

Παίζει ο ένας για τον άλλο. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό τουρνουά και να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Την Πολωνία τη σεβόμαστε, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε ή να χάσουμε κάτι, το άγχος το έχουν αυτοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν θα φοβηθούμε ούτε από 60.000 ούτε από 100.000 κόσμο."
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...