Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ιταλικά ΜΜΕ: "Η Ελλάδα είναι για τα σκατά"!

Ιταλικά ΜΜΕ: "Η Ελλάδα είναι για τα σκατά"!
Το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη εκτόξευσε στα ουράνια εκατομμύρια Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη καθώς ήταν εκείνο που χάρισε στην Εθνική Ελλάδας μία μεγαλειώδη πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012, όμως υπάρχουν και κάποιοι που "έφαγαν τα λυσσακά τους" όταν η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του Μαλαφέεβ.
Όχι, δεν αναφερόμαστε σε Ρώσους φιλάθλους που είδαν τα όνειρά τους για διάκριση της εθνικής τους ομάδας στο τουρνουά να "γκρεμίζονται" μέσα σε ένα 90λεπτο αλλά σε Ιταλό!

Διαβάστε τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για τον θρίαμβο της Εθνικής κόντρα στη Ρωσία.
Συγκεκριμένα στον τηλεσχολιαστή της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης (RAI) και παλιό διεθνή άσο της "σκουάντρα ατζούρα", Φούλβιο Κολοβάτι, ο οποίος όχι μόνο εκνευρίστηκε από το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά εξαπέλυσε και ύβρεις κατά των Ελλήνων παικτών.
Την ώρα που είχε δώσει σήμα για διαφημίσεις άρχισε να μιλάει με υποτιμητικά λόγια για την Εθνική Ελλάδας θεωρώντας πως είχε διακοπεί το κύκλωμα και ήταν "εκτός αέρα", με την τελευταία του φράση να ακούγεται πάντως "καθαρά".
"La Grecia è una squadra di merda" ("Η Ελλάδα είναι μία ομάδα για τα σκατά"), είπε ο αθυρόστομος Ιταλός σπόρτκαστερ με το "δυστύχημα" για αυτόν να είναι πως το συγκεκριμένο άκομψο σχόλιο κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες μέσω του διαδικτύου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...