Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πελόπιο: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με "μπαλιαστικό" - Ένας σοβαρά τραυματίας (δείτε φωτό & video HD) (Νεότερη ενημέρωση 22:49)

troxaio10_1aΣοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε μέσα από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας υπήκοος Ρουμανίας, περίπου 50 ετών, μετά από σύγκρουση που είχε με τρακτέρ που ρυμουλκούσε «μπαλιαστικό»
troxaio10_2troxaio10_3troxaio10_4troxaio10_5troxaio10_6troxaio10_7troxaio10_8aμηχάνημα. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9,30 το βράδυ στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως 500 μέτρα πριν τη διασταύρωση Πελοπίου, στου ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της AVIN. Το τρακτέρ που οδηγούσε αγρότης της περιοχής προπορευόταν, όταν έπεσε με ταχύτητα πίσω του το λευκό Ford Που οδηγούσε ο Ρουμάνος. Από τη νωτομετωπική σύγκρουση ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ειδικό εξοπλισμό για να απεγκλωβιστεί.

Σοβαρά τραυματισμένος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πύργου. Ο οδηγός του τρακτέρ ήταν περισσότερο σοκαρισμένος από τη σύγκρουση και ελαφρώς τραυματισμένος, καθώς το τράνταγμα ήταν πολύ δυνατό. Ο δρόμος γέμισε με σανό, λάδια και υπολείμματα από το αυτοκίνητο και το μηχάνημα.

Νεότερη ενημέρωση 22:49

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα άλλο αυτοκίνητο φέρεται να έπεσε λίγες στιγμές μετά το τροχαίο στο αυτοκίνητο του Ρουμάνου. Με βάση πάντα τις ίδιες πληροφορίες που ερευνούν με πολύ προσοχή οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου, το αυτοκίνητο αυτό παρά τη σύγκρουση δεν σταμάτησε στο σημείο παρά έφυγε. Επισημαίνουμε και πάλι πως τη βασιμότητα των μαρτυριών εξετάσουν οι άνδρες της Τροχαίας, ενώ διερευνούν και τα αίτια του ατυχήματος.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...