Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ηλεία: Τα δέντρα στο μπαλκόνι . . . το χασίς στο τάπερ

xasis  Δεν είχε κήπο, δεν είχε χωράφι και βρήκε ως ιδανικό χώρο για καλλιέργεια χασίς το μπαλκόνι του.
Ο λόγος για έναν 33χρονο στον Πύργο, που ανάμεσα σε άλλα φυτά και λουλούδια
είχε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, μέσα σε γλάστρες δύο φυτά κάνναβης. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στην έρευνα που έκαναν στο σπίτι, πέρα από τις γλάστρες βρήκαν και ποσότητα ναρκωτικών και άλλα πειστήρια που αποδεικνύουν πως ο δράστης κατέχει και διακινεί ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν έφτασαν στον 33χρονο. Στο σπίτι βρήκαν τις δύο γλάστρες στο μπαλκόνι με ισάριθμα φυτά ύψους 70 εκατοστών. Ο δράστης φρόντιζε για την λίπανσή και το πότισμά τους, όσο το δυνατόν καλύτερα, ρίχνοντας ακόμα και αυγά στο χώμα τους.

Σε ένα πλαστικό τάπερ οι αστυνομικοί βρήκαν ποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων, καθώς επίσης χάρτινες συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 1,2 και 6,5 γραμ., μια νάιλον συσκευασία με λευκή σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης. Ακόμα ένα περιοδικό από το οποίο είχε κόψει κομμάτια χαρτιού για τη συσκευασία της κάνναβης που προόριζε να διαθέσει σε πελάτες του. Ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...