Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση


Τους άλλους τέσσερις παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ολλανδία (31/7-5/8), θα ανακοινώσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τη Δευτέρα (30/7), ύστερα από το προγραμματισμένο ραντεβού με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ εκτός από τα «κοψίματα» θα συζητηθούν και τα μεταγραφικά.

Όλοι αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση των «κοψιμάτων» από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ήδη, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ενημερώσει τους Δασκαλάκη και Χαβίτο να βρουν ομάδα, καθώς δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος ύστερα από το ραντεβού της Δευτέρας (30/7) με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα ανακοινώσει και τους άλλους τέσσερις που θα «κοπούν». Υποψήφιοι είναι οι Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Τάτος, Ντιελνά, Ποτουρίδης και Παπάζογλου.
Επιθυμία του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι να δουλεύει με ένα ρόστερ που θα αποτελείται από 24-25 παίκτες, όπως έχει πει ο ίδιος. Μετά τα τέσσερα «κοψίματα» το ρόστερ του Ολυμπιακού θα μειωθεί στους 20 παίκτες, αλλά στην Ολλανδία ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους Γκρέκο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Φουστέρ.
xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...