Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Στα χέρια της αστυνομίας ο βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο - Ανακρίνεται αλλά "δε σπάει"


- Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας
- Πρόκειται για τον 21χρονο Πακιστανό που εργαζόταν σε ξενοδοχείο κοντά στο σημείο της επίθεσης
- Το DNA που βρέθηκε στο δωμάτιο που διέμενε στο νησί ταυτίζεται με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στη 15χρονη
- Αναμένονται τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης

Ο νεαρός αλλοδαπός που τις τελευταίες μέρες φερόταν να είναι ο δράστης της βίαιης κακοποίησης της ανήλικης στην Πάρο έχει προσαχθή στην ασφάλεια Αττικής όπου κρατείται.

Στο πλαίσιο των ερευνών πάνω από 30 ατομα είχαν δώσει γενετικό υλικό ενώ τις τελευταίες μέρες υπήρχε η πληροφορία πως οι έρευνες των αστυνομικών είχαν επικεντρωθεί σε έναν 21χρονο Πακιστανό ο οποίος εργαζόταν ως κηπουρός σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πάρου κοντά στο σημείο που η μικρή Μυρτώ βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη.

Παρόλο που οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Βίας κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής διέψευδαν την πληροφορία για το νεαρό Πακιστανό, επιβεβαίωσαν τελικά σήμερα την προσαγωγή του.

To κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο εργοδότης του νεαρού αλλοδαπού κατήγγειλε στην αστυνομία πως λίγες μέρες μετα την επίθεση ο 21χρονος ζήτησε να πληρωθεί αφού σκόπευε να εγκαταλείψει το νησί προφασιζόμενος προσωπική του υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας θεώρησε ύποπτη τη συμπεριφορά του νεαρού και προσέφυγε στην αστυνομία όπου διηγήθηκε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο δωμάτιο που διέμενε ο αλλοδαπός και που είχε εγκαταλείψει άρον άρον αφήνοντας πίσω του προσωπικά αντικείμενα. Από αυτά έλαβαν δείγμα DNA το οποίο ταυτοποιήθηκε με το γενετικό
υλικό που είχε βρεθεί στην ανήλικη.

Oι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη από πληροφορίες που έδωσαν οι συμπατριώτες του στις αρχές καθώς και από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.

Μετά την προσαγωγή του υπόπτου ελήφθη δεύτερο δείγμα DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Δείτε το video από τον ΑΝΤ1:


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...