Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης



Δελτίο Τύπου



Συνέχεια εκδηλώσεων με την μεγάλη ρεμπέτισσα Μαριώ
Με τη γνήσια ρεμπέτικη φωνή της Μαριώς συνεχίζονται το Σάββατο 1η  Σεπτεμβρίου 2012 οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου στο Αλιευτικό Καταφύγιο των Λεχαινών λαμβάνει χώρα ένα ξεχωριστό λαϊκό γλέντι με την μεγάλη ελληνίδα ρεμπέτισσα, την γνωστή και αγαπημένη όλων μας Μαριώ.
Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα με την συνδιοργάνωση της Αθλητικής  Ένωσης Λεχαινών και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.
Την Παρασκευή, στον Σταφιδόκαμπο στις 9:00 το βράδυ στα πλαίσια της εκδήλωσης “Σαν ένα παλιό σινεμά” δυο παιδιά συναντούν αθάνατα τραγούδια από τη διεθνή και την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή.
Με την Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον Κωστή Ρασιδάκη το μουσικό οδοιπορικό στη νοσταλγική μαγεία των αξέχαστων της μεγάλης οθόνης και του θεάτρου, αποτελεί ξεχωριστή και ιδιαίτερα σημαντική στιγμή του πρώτου Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...