Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ατρόμητος και παλικάρι, πάλεψε μέχρι το τέλος


Οι Περιστεριώτες ανάγκασαν τους παίκτες της Νιουκάστλ να κάνουν καθυστερήσεις για να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0, ενώ θα μπορούσαν να είχαν στείλει το ματς στην παράταση αν ο διαιτητής δεν τους είχε αρνηθεί δύο πέναλτι!

Το LIVE του αγώνα

Πολλοί τον θεωρούσαν χαμένο από χέρι, ειδικά μετά το 1-1 στο πρώτο ματς, όμως ο Ατρόμητος πήγε στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” και απέδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες.

Η Νιούκαστλ μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 22΄όταν το σουτ του Βούκιτς κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ. Τρία λεπτά αργότερα ο κορυφαίος του Ατρομήτου, Σουμπίνιο δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κρουλ.

Ο Βραζιλιάνος ήταν πρωταγωνιστής και στην φάση του ματς. Στο 45ο λεπτό ο Επστάιν σούταρε δυνατά, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κρουλ με τον Σουμπίνιο να "τσιμπάει" τη μπάλα και να ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα των Άγλλων μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής αντί για πέναλτι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σουμπίνιο για θέατρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπάγεβιτς ήταν εντυπωσιακοί και κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του ματς. Ο Ιτάνς απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Ομπερτάν στο 71΄, ενώ στο 78΄ο Δημούτσος έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από εξαιρετική θέση.

Οι γηπεδούχοι έκαναν καθυστερήσεις όταν στο 87΄ο Μπέλιτς ανατράπηκε από τον Κολοτσίνι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έβγαλε και πάλι κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου για θέατρο.

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Κρουλ, Κολοτσίνι, Σίμσον, Γουίλιαμσον, Περτς (59’ Ταβερνίερ), Τέιλορ (11’ λ.τ. Βούκιτς), Γκόσλινγκ, Μπιγκιριμανά, Μαρβό (92’ Αμαλφιτανό), Ομπερταν, Μπα.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (89’ Κούτσι), Δημούτσος (84’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (75’ Μπέλιτς), Καραμάνος.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...