Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πύργος: Θρήνος για τον άδικο χαμό του 62χρονου – Στον Εισαγγελέα οι εμπλεκόμενοι σκηνίτες ΡΟΜΑ (video) (Νεότερη ενημέρωση 15:45)

Πιο πολύ με το παρατσούκλι του και λιγότερο με το επώνυμό του ήταν γνωστός ο 62χρονος Νίκος Παναγιωτόπουλος που έπεσε χθες νεκρός στην είσοδο του μεγάρου της Αστυνομικής
Διεύθυνσης Πύργου. Ο «Κουτάλας» ήταν ένα καλό παιδί από τον Άγιο Γεώργιο Πύργου. Παιδί όπως το γράφουμε παρά τα 62 χρόνια, με καλή ψυχή, καλή καρδιά, φιλότιμος και έτοιμος να δώσει τα πάντα για τους φίλους του.

Ο Νίκος πάλευε με τον γερανό του, εκείνο τον μεγάλο με το άσπρο και πράσινο χρώμα που όταν έβγαινε στο δρόμο προσπαθούσε να πηγαίνει όσο πιο άκρη γίνεται για να μην εμποδίζει γιατί το «θηρίο» πήγαινε αργά…
Ο Νίκος είχε αγάπη και με το ψάρεμα.. Με τις πετονιές και τα παραγάδια του και τη βάρκα του έβγαινε για ψάρεμα όποτε μπορούσε και πάντα κάτι έφερνε πίσω, λίγο ή πολύ. Και αν συναντούσε φίλους στο δρόμο, μπορεί να γυρνούσε στο σπίτι με άδεια χέρια, έχοντας «κεράσει» τα ψάρια σε κείνους. Και για το ψάρεμα – σύμφωνα με τη δήλωση του ξάδερφού του – ήταν και η αιτία για τους τελευταίους καυγάδες με τους σκηνίτες ΡΟΜΑ που είχαν χρόνια τώρα εγκατασταθεί στο οικόπεδό του καταπατώντας κάθε έννοια ιδιοκτησίας.
Και σα να μην έφτανε αυτό τον έκλεβαν όπως και ο 62χρονος είχε καταγγείλει πολλές φορές φτάνοντάς τον στα όρια του και παίρνοντας κάποια φορά την καραμπίνα να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις επιθέσεις με τις πέτρες και με τα χέρια των ΡΟΜΑ.
Χθες δεν άντεξε… ο Νίκος έσκασε. «Πήγε σκαστός» όπως είπε ο ξαδερφός του. Από την αδικία που υφίστατο κάθε μέρα. Μια αδικία που δεν την άντεξε και έφυγε με το παράπονο του, περνώντας το κατώφλι του … νόμου.

Στις δώδεκα το μεσημέρι του Σαββάτου οι δύο ΡΟΜΑ σκηνίτες ο 41χρονος άνδρας και η 43χρονη γυναίκα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηλείας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για συμπλοκή και θανατηφόρα βλάβη του 62χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομα που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης, φωνάζουν, βρίζουν, προκαλούν και επιτίθενται σε πολίτες δημιουργώντας πολλά προβλήματα.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ι.Ν. Γεννέσεως της Θεοτόκου στον Αγ. Γεώργιο Πύργου στις 5.30 μ.μ. όπου θα τον αποχαιρετίσουν ο πατέρας, τα αδέρφια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του ξαδερφού του έξω από το νοσοκομείο Πύργου, λίγο μετά το συμβάν.

Νεότερη ενημέρωση 15:45

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν ο 41χρονος και η 43χρονη που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου του 62χρονου Νίκου Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη είναι αδερφή γνωστού κακοποιού ΡΟΜΑ που πριν από μήνες είχει δραπετεύσει μέσα από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.Την Δευτέρα θα οδηγηθούν στην Ανακρίτρια για να απολογηθούν.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...