Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ζητούν... την ανεξαρτητοποίηση της Βουπρασίας!

Την ανεξαρτητοποίησή τους ζήτησαν το βράδυ της Δευτέρας, στην Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Βάρδας, οι κάτοικοι, οι φορείς και οι εκπρόσωποι του δήμου Βουπρασίας, ενώ ήδη από χθες, ξεκίνησαν την διερεύνηση του καθολικού αιτήματός τους.



Στο «τραπέζι» της Γενικής Συνέλευσης έπεσαν εκατοντάδες υπογραφές των κατοίκων της Βουπρασίας που ζητούν την ανεξαρτητοποίηση του δήμου τους, ενώ στη συζήτηση συμμετείχαν τα προεδρεία και οι εκπρόσωποι τουλάχιστον 20 συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή!



Το «πάτημα», προκειμένου οι κάτοικοι και οι φορείς της Βουπρασίας να προχωρήσουν σε αυτή τη διαδικασία, το έδωσε ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος έχει ήδη προτείνει «αλλαγές» στον Καλλικράτη εξαιτίας των δυσκολιών που έχουν παρουσιαστεί στην λειτουργία των δήμων!


Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εσωτερικών προτίθεται να αποστείλει, από βδομάδα, επιστολή προς όλους τους περιφερειάρχες και δημάρχους της χώρας, ζητώντας έως τις 10 Σεπτεμβρίου αναλυτικές προτάσεις για τις απαιτούμενες αλλαγές.





Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...