Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κυλλήνη: «Είμαστε η μόνη περιοχή χωρίς αστυνομικό τμήμα» ...




Κυλλήνη: «Είμαστε η μόνη περιοχή χωρίς αστυνομικό τμήμα» ...
Κυλλήνη: «Είμαστε η μόνη περιοχή χωρίς αστυνομικό τμήμα» ...Δεν έχουν φύγει ακόμα από το μυαλό των κατοίκων της Κυλλήνης οι στιγμές που έζησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν μια ολόκληρη ομάδα «επαγγελματιών» κακοποιών παραλίγο να? «τινάξει στον αέρα» ολόκληρο το χωριό, στήνοντας ενέδρα στο φορτηγό της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ Ζακύνθου.

Οι κάτοικοι της Κυλλήνης ανακαλούν στη μνήμη τους παλαιότερες, αλλά πιο και πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή τους, όπως της ληστείας στα εκδοτήρια του λιμανιού, στο ταχυδρομείο, στο βενζινάδικο στην είσοδο του χωριού κ.α. Εγκληματικές ενέργειες που πιστεύουν ότι θα είχαν αποτραπεί, εάν υπήρχε μόνιμη αστυνομική δύναμη στην Κυλλήνη.

«Είμαστε η μόνη περιοχή σε ολόκληρη την πεδινή Ηλεία που δεν έχουμε αστυνομικό τμήμα» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Χρήστος Καραδήμας και συνέχισε: «Ο αστυνομικός σταθμός της Κυλλήνης έχει κλείσει εδώ και οκτώ χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα έχουν συμβεί πολλά σοβαρά περιστατικά, ενώ κάθε μέρα βρισκόμαστε στο έλεος των διαρρηκτών».

«Το λιμάνι είναι θωρακισμένο»



Στην «θωράκιση» του λιμανιού της Κυλλήνης, μετά την αιματηρή απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια στα εκδοτήρια των εισιτηρίων, αναφέρθηκε μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέας Κορομηλάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κορομηλάς είπε: «Το λιμάνι της Κυλλήνης παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο από κάμερες υψηλής ευκρίνειας, που μπορούν να καταγράψουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, εντός του λιμανιού, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων. Το υλικό καταγράφεται σε σκληρούς δίσκους για έναν και πλέον μήνα. Παράλληλα, το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης διαθέτει έμπειρα στελέχη και έτσι, πιστεύουμε ότι το λιμάνι μας είναι ασφαλές».
Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...