Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ηλεία: "Έξαρση" κρουσμάτων ζωοκλοπών


arniaΑυξημένα κρούσματα ζωοκλοπών εν μέσω θέρους παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα στην Ηλεία. Κάποιες συσσωρεύονται στην περιοχή του Πύργου, ενώ υπάρχουν και κάποια
στην περιοχή του Κάμπου. Οι Αρχές εξετάζουν τις περιπτώσεις που θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει εκτός εποχής, καθώς μαζικά κρούσματα ζωοκλοπών παρουσιάζονται συγκεκριμένες περιόδους μέσα στο έτος. Συνολικά σε πέντε περιπτώσεις ζωοκλοπών έχουν αφαιρέσει οι δράστες είκοσι γίδες, αρνιά και κατσίκες, καθώς και τρία σκυλιά.

Στον Ανθόπυργο Πύργου καταγράφηκαν δύο περιπτώσεις. Στη μια άγνωστοι έκλεψαν από χωράφι δύο γίδες που ήταν δεμένες εκεί από τον ιδιοκτήτη τους. Στην άλλη περίπτωση οι δράστες παραβίασαν την περίφραξη αγροκτήματος και έκλεψαν  τέσσερις κατσίκες.

Στην περιοχή του Πρασίνου στη δημοτική ενότητα Ιάρδανου του δήμου Πύργου, οι δράστες έκλεψαν τρεις κατσίκες. Στα Λεχαινά άγνωστοι πήραν μέσα από περιφραγμένο αγρόκτημα οκτώ αρνιά αφού τα φόρτωσαν σε φορτηγό.

Τέλος στην περιοχή του Τραγανού τρεις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε δύο φορτηγάκια έκλεψαν από αγρόκτημα δύο αρνιά, μια γίδα και τρία κυνηγόσκυλα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...