Ηλεία: Οι διαρρήκτες δεν είχαν αργία . . .


diarriktes1Για άλλη μια φορά οι διαρρήκτες στην Ηλεία επέλεξαν να χτυπήσουν τις ημέρες των γιορτών, στα σπίτια και τα αυτοκίνητα των ανυποψίαστων πολιτών.
Τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο οι κλέφτες δεν είχαν αργία.

Αντίθετα έκαναν «υπερωρίες» μέσα στην πόλη του Πύργου, στις γύρω περιοχές όπως και σε άλλα σημεία του νομού. Χρηματικά ποσά και κοσμήματα ήταν η κύρια λεία τους, ενώ οι στόχοι δεν ήταν μόνο σπίτια αλλά και αυτοκίνητα. Στον Πύργο άγνωστοι διέρρηξαν διαμέρισμα από όπου πήραν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα, μέσα σε είκοσι λεπτά.

Σε άλλη περίπτωση σε μονοκατοικία στον Πύργο οι δράστες μπήκαν από την πόρτα της κουζίνας και πήραν το πόσο των 600 ευρώ. Στη Σκαφιδιά στο στόχαστρο βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλοδαπών κοντά στην παραλία. Οι δράστες παραβίασαν την κλειδαριά της πόρτας και πήραν το ποσό των 2000 ευρώ, κοσμήματα αξίας και τέσσερα διαβατήρια.

Στον Αγ. Ανδρέα σε άλλη διάρρηξη αυτοκινήτου οι δράστες πήραν μια τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα της ιδιοκτήτριας. Στη Μαραθιά από εξοχική κατοικία οι δράστες έκλεψαν το ποσό των 2000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Στο Βαρθολομιό οι δράστες έκαναν χρυσές δουλειές. Από διαμέρισμα που παραβίασαν την πόρτα του, πήραν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 15000 ευρώ.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ