Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Σαράντα επιδοτούμενες θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς Ανδραβίδας - Κυλλήνης με πρωτοβουλία του Δήμου



Δελτίο Τύπου
Μεγάλη κατάκτηση και επιτυχία είναι οι λέξεις με τις οποίες μπορεί να χαρακτηριστεί η θετική εξέλιξη της πρωτοβουλίας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και του δημάρχου
κ. Δημήτρη Αρβανίτη, σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς. Μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον, που οι κοινωνικές δομές διαρκώς συρρικνώνονται, ο Δήμος και ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Αρβανίτης κατάφεραν μέσα από εύστοχες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις να ενισχύσουν τις Κοινωνικές Δομές προσφέροντας σημαντική ανακούφιση σε οικογένειες του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013.

Στα πλαίσια της Δράσης εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής εγκρίθηκαν 20 θέσεις νηπίων  για τον Παιδικό Σταθμό της Ανδραβίδας, 20 για τον Παιδικό Σταθμό της Βάρδας, 20 για τον Παιδικό Σταθμό των Λεχαινών και 15 για το Βρεφικό τμήμα του Παιδικού Σταθμού των Λεχαινών.

Αναφερόμενος στην μεγάλη επιτυχία ένταξης των οικογενειών στο πρόγραμμα, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Αρβανίτης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Ο Δήμος μας προκειμένου να βοηθήσει τους δημότες του συγκέντρωσε τις αιτήσεις των γυναικών στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΕΠ του δήμου», επεξηγώντας ακολούθως ότι η υποβολή των αιτήσεων για αξιολόγηση κάτω από συγκεκριμένα κριτήρια  έγινε στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...