Ηλεία: Δύο συλλήψεις σε ισάριθμες περιπτώσεις καλλιέργειας κάνναβης

Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, στη Μυρσίνη και στην Αμαλιάδα.

Στη Μυρσίνη συνελήφθη το πρωί ένας 46χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν σε αυλάκι κοντά στην οικία του 46χρονου, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ τα φυτά κάνναβης αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Στην Αμαλιάδα κατά τη διάρκεια ερευνών τους οι αστυνομικοί της Δίωξης, εντόπισαν πολύ κοντά σε αγροικία 48χρονου στην Αμαλιάδα, δύο δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα δενδρύλλια τα καλλιεργούσε ο 48χρονος ο οποίος και αναζητείται. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρους του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ