Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πύργος: Νέες αποκαλύψεις για υπόθεση πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκου


porno1Πληροφορίες που θέλουν 42χρονος - εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών - κατηγορούμενος για αποπλάνησή  και ασέλγεια σε βάρος 17χρονης κοπέλας στον Πύργο, να είχε στην
κατοχή του πάνω από χιλιάδες ταινίες με πορνογραφικό υλικό, είδαν το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές τις ταινίες με βάση τις ίδιες πληροφορίες φέρονται να πρωταγωνιστούν δεκάδες άτομα από την περιοχή του Πύργου.

Τα στοιχεία αυτά φέρεται να διέρρευσαν από τη έκθεση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τις Εισαγγελικές Αρχές, που εξέτασε ενδελεχώς τα δεδομένα των σκληρών δίσκων που βρήκαν μέσα στο χώρο του 42χρονου εκπαιδευτή. Με βάση τα ίδια στοιχεία πολλές από τις ταινίες φέρονται να έχουν «τραβηχτεί» μέσα στο χώρο του.

Η ιστορία είχε δει το φως της δημοσιότητας όταν το Μάρτιο του 2011 η κοπέλα είχε προχωρήσει στην καταγγελία συνοδευόμενη από τους γονείς της. Τότε οι Αρχές είχαν κινητοποιηθεί και είχαν ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο 42χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος τον περασμένο Μάρτιο και μεταφέρθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τριπόλεως. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 42χρονο αφορούν σε αποπλάνηση ανηλίκου, κατάχρηση σε ασέλγεια και παιδική πορνογραφία.

Το κουβάρι της υπόθεσης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται ένα χρόνο πριν όταν έγινε η σχετική καταγγελία, τα στοιχεία της οποίας ανέφεραν την αποπλάνηση της 17χρονης σήμερα κοπέλας, από τον 42χρονο εκπαιδευτή της. Το στοιχείο της παιδικής πορνογραφίας αναφέρεται στο ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες ο δράστης φέρεται να έχει κρατήσει υλικό από τις πράξεις αυτές.

Για το λόγο αυτό εκείνη την περίοδο παρουσία των Εισαγγελικών Αρχών είχε γίνει έρευνα στο χώρο εργασίας του 42χρονου και κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και των ψηφιακών μέσων προκειμένου να ελεγχθούν και να διερευνηθεί η ύπαρξη ή μη, τέτοιων δεδομένων που να στοιχειοθετούν την καταγγελία. Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου τα κατασχεθέντα είχαν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...