Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πύργος: Νέα ανακοίνωση της Εθνικής Δράσης Ηλείας



Πύργος: Νέα ανακοίνωση της Εθνικής Δράσης ΗλείαςΗ Εθνική Δράση Ηλείας εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Κυριακής, με την οποία αναφέρει την προσωρινή παύση της δραστηριότητάς της έξω από τον δεματοποιητή στο Ποτόκι. 


«Η Εθνική Δράση Ηλείας έχοντας εμπιστοσύνη στην ουσιώδη παρέμβαση του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Πύργου (κατόπιν των σχετικών οχλήσεων των κατοίκων της περιοχής και μελών της Εθνικής Δράσης ) ,που διέταξε την αυστηρή απαγόρευση συνέχισης των εργασιών στον δεματοποιητή στο Ποτόκι, και δηλώνοντας καλή θέληση προς την διοίκηση του Δήμου Πύργου μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Πύργου κ. Παρασκευόπουλου ότι «έχει διακοπεί οριστικά από 15 Σεπτεμβρίου 2012 η λειτουργία του δεματοποιητή στο Ποτόκι» και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Φραγκαντώνη που δήλωσε ότι μας δίνει τον λόγο του ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτε στο εξής στην περιοχή και στον δεματοποιητή αναστέλλει την δυναμική της επέμβαση στον χώρο του Ποτοκίου Κολλυρίου Δήμου Πύργου ,που ξεκίνησε με 24ωρη διαρκή παρουσία την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012.

Πιστεύουμε ότι οι Δημοτικές και Δικαστικές Αρχές του τόπου μας θα πράξουν το καθήκον τους απέναντι στον Νόμο και τους Πολίτες. Ήδη τα μέλη και οι φίλοι της Εθνικής Δράσης Ηλείας σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής έκαναν το καθήκον τους ως ενεργοί πολίτες και θα είναι πάντα μπροστά όπου το καλεί το συμφέρον του τόπου και του Λαού μας.


Τα μέλη και οι φίλοι της Εθνικής Δράσης Ηλείας είναι άτομα της ηλειακής καθημερινότητας, του καθημερινού αγώνα για την οικογένεια τους και την εργασία, αλλά και για την αξιοπρέπεια της Κοινωνίας και την Πρόοδο του Τόπου.


Η περιοχή του Ποτοκίου και του δεματοποιητή θα παρακολουθείται διακριτικά από την Εθνική Δράση Ηλείας και θα βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή, αν παρατηρηθούν νέα  περιστατικά στο «σίριαλ αυτό». Πιστεύουμε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα διατηρήσουν την ειλικρίνεια τους και έτσι δεν θα έχουμε δυσμενείς εξελίξεις στο θέμα».

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...