Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αμαλιάδα: «Έφαγε» 7 χρόνια 26χρονος που είχε χτυπήσει αστυνομικό


Αμαλιάδα: «Έφαγε» 7 χρόνια 26χρονος που είχε χτυπήσει αστυνομικόΠοινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτική δύναμη, επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας, σε έναν 26χρονο από την Πάτρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.



Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 22 Οκτωβρίου 2011 ο 26χρονος ξυλοκόπησε αστυνομικό στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει και σε υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.


Το Δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης και η κατηγορία σε βάρος του 26χρονου μετατράπηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς έκανε αποδεκτό τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, ενώ τον κήρυξε αθώο για την κατηγορία της οπλοχρησίας, καθώς δεν δέχτηκε ότι έκανε χρήση σιδερογροθιάς.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...