Δελτίο Τύπου Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης



Δελτίο Τύπου



Συνάντηση  Δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης  με το προεδρείο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ανδραβίδας



Αρωγός στην προσπάθεια  εξεύρεσης λύσης για τη στέγαση του Συλλόγου Αιμοδοτών Ανδραβίδας “Η Ζωή” δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης κατά την διάρκεια της συνάντησης, την οποία είχε στο γραφείο του με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέθεσαν στον Δήμαρχο κ. Αρβανίτη, κατά την διάρκεια της συνάντησης, το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν την συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να δοθεί οριστική λύση.

Στην ίδια συνάντηση, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης
εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στα μέλη και στο έργο του Συλλόγου Αιμοδοτών,  χαρακτήρισε άξιο επαίνου το έργο τους και  δήλωσε ένθερμος αρωγός στην προσπάθεια για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για τη στέγαση συλλόγου αιμοδοτών της Ανδραβίδας “ Η Ζωή”.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριο Αρβανίτη συμμετείχαν από την πλευρά του Συλλόγου Αιμοδοτών Ανδραβίδας “Η Ζωή” ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Χαραλαμπίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Διονύσιος Σταθόπουλος, ο Ταμίας κ. Κώστας Δημόπουλος και η Γενική Γραμματέας κα Αναστασία Φώτου.


Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης  κ. Παναγιώτης Κόλλιας.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ανδραβίδας “ Η Ζωή” αγγίζει τα οκτώ χρόνια έντονης και διαρκούς δραστηριότητας διοργανώνοντας εθελοντικές αιμοδοσίες.
Ο αριθμός των ενεργών μελών του προσεγγίζει τα 150.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ