Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Το συνοπτικό πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360 814
2623.0.29285











Δελτίο Τύπου

Συνοπτικό πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Κεντρική Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου θα λάβει χώρα στη Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας.


Δημοτική Ενότητα Λεχαινών

1-Ώρα 07:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών και η Φιλαρμονική Λεχαινών “Ο ΟΡΦΕΥΣ” θα παιανίζει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θούρια και εμβατήρια.
2-Ώρα 09:30 προσέλευση μαθητών και μαθητριών των σχολείων της Πόλης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
3-Ώρα 09:45 προσέλευση Επισήμων και Εκπροσώπων Φορέων.
4-Ώρα 10:00 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της Πόλης και μετά το τέλος αυτής θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας  η κ. Γεωργία Ζησιμάτου, δασκάλα του Ά δημοτικού σχολείου Λεχαινών.
5-Μετά το πανηγυρικό θα γίνει μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων  όπου θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές  και αφού τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος από τη Φιλαρμονική.
6-Μετά τα ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  προ των επισήμων.

Mετά την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Λεχαινών.



Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας

1- Ώρα 07:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών
2- Ώρα 10:00 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό ΄΄Αγίας Τριάδος΄΄ Βάρδας και μετά το τέλος αυτής θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας  η κ. Ευστρατία Πανέτα, δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου  Βάρδας.
3- Μετά τον πανηγυρικό θα γίνει μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές  και αφού τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, θα ανακρουσθεί ο Εθνικός  Ύμνος.
4- Μετά τα ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, προ των επισήμων, στην Π.Ε.Ο Πατρών - Πύργου. 

Mετά την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στο Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας.


Δημοτική Ενότητα Κάστρου – Κυλλήνης

1-Ώρα 07:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών
2-Ώρα 08:40 προσέλευση μαθητών και μαθητριών στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου
3-Ώρα 09:00 προσέλευση Επισήμων και Εκπροσώπων Φορέων
4-Ώρα 09:15 προέλευση Εκπροσώπων  του Δήμου και Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου
5-Ώρα 09:30 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου της Πόλης μας και μετά το τέλος αυτής θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας  κ. Σπυρίδων Καμπίτσης, Διευθυντής του Ενιαίου Δημοτικού Σχολείου Κυλλήνης – Κάτω Παναγιάς.
6-Μετά το πανηγυρικό θα γίνει μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές  και αφού τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος.
Μετά τα ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών του Ενιαίου Δημοτικού Σχολείου Κυλλήνης – Κάτω Παναγιάς και του Νηπιαγωγείου τη Κυλλήνης – Κάτω Παναγιάς προ των επισήμων.

Δημοτική Ενότητα Ανδραβίδας

1- Ώρα 07:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών και η Φιλαρμονική «Ο ΑΡΙΩΝ» θα παιανίζει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θούρια και εμβατήρια.
2- Ώρα 10:00 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου  και Ελένης της Πόλης μας και μετά το τέλος αυτής θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας  ο κ. Κωνσταντίνος Καραβότας, δάσκαλος του δημοτικού  σχολείου  Ανδραβίδας.
3- Μετά το πανηγυρικό θα γίνει μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές  και αφού τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών, θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος από τη Φιλαρμονική.
4- Μετά τα ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  και τμημάτων   του Συλλόγου  Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας « ΕΣΤΙΑ» , προ των επισήμων, στο χώρο του Ηρώου. 

Mετά την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί δεξίωση των Αρχών και των πολιτών στο Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...