Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ανδραβίδα: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία!

Συγκινητική η συμμετοχή για ακόμα μια φορά!



Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών της ευρύτερης περιοχής της Ανδραβίδας στο χθεσινό κάλεσμα του συλλόγου τους, για την 38η εθελοντική αιμοδοσία από την ίδρυσή του!


Μέχρι το μεσημέρι που διήρκησε η εθελοντική αιμοδοσία, είχαν συγκεντρωθεί 74 μονάδες αίμα, ενώ άλλοι 12 εθελοντές που προσήλθαν δεν μπόρεσαν τελικά, για διαφορετικούς λόγους, να αιμοδοτήσουν.


Η αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανδραβίδας «Η Ζωή» πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας, με τη συνεργασία του Πανεπιστημιακού Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ από νωρίς το πρωί η προσέλευση των εθελοντών ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.


Για ακόμα μια φορά, ανάμεσα στους εθελοντές αιμοδότες,   πολλά νέα μέλη, κάτι που δείχνει ότι οι προσπάθειες του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο έχει «ριζώσει» στις καρδιές των ανθρώπων της περιοχής, αλλά έχουν βγάλει και.. καρπούς!
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...