Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Πύργος: Μεθυσμένος τράβηξε μαχαίρι στο νοσοκομείο – Συνελήφθη από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.

maxairi1Στιγμές πανικού επικράτησαν στο νοσοκομείο Πύργου λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι της Τρίτης, όταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ένας μεθυσμένος 54χρονος άντρας
maxairi2maxairi3τράβηξε μαχαίρι στους φύλακες του νοσοκομείου. Ο κόσμος απομακρύνθηκε άμεσα φοβούμενος τις αντιδράσεις του μεθυσμένου, ο οποίος αφού απείλησε τους φύλακες και τους είπε πως θα τραβήξει και πιστόλι – σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Αν και προσπάθησαν να μην πάρουν στα σοβαρά τις απειλές του 54χρονου, οι φύλακες στην κατάσταση που ήταν τραβήχτηκαν και προσπάθησαν να απομακρυνθούν όταν «τράβηξε» μαχαίρι.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ ο δράστης βγήκε στο προαύλιο του νοσοκομείου ατάραχος κρατώντας το μαχαίρι. Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν άμεσα στο σημείο με μία κίνηση αφόπλισαν τον δράστη του φόρεσαν χειροπέδες  και τον προσήγαγαν με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Τροχαίας Πύργου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Πρώτη ανάρτηση 14:14 30/10
Τελευταία ενημέρωση 04:40 31/10
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...