Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ηλεία: Οι κλέφτες "ρημάζουν" τις τελευταίες οικονομίες των πολιτών

diarriktes1Συνεχίζουν οι διαρρήκτες σε διάφορα σημεία της Ηλείας να κάνουν αφαίμαξη σε ότι πολύτιμο έχουν οι πολίτες στα σπίτια τους. Οι στόχοι και στα τελευταία κρούσματα παραμένουν κοινοί.
Μετρητά και χρυσαφικά. Και σε κάποιες περιπτώσεις που οι πολίτες έχουν επιλέξει να κρατήσουν στο σπίτι τους μεγάλα ποσά ή κοσμήματα αξίας, τα «χτυπήματα» είναι ηχηρά. Και ουσιαστικά οι κλέφτες αρπάζουν ότι τελευταίο πολύτιμο έχει μείνει στην κατοχή των πολιτών εν μέσω κρίσης.

Την ίδια στιγμή οι Αρχές συνιστούν στους πολίτες να μην κρατούν αντικείμενα μεγάλης αξίας στο σπίτι και κυρίως χρήματα. Οι οικονομίες των πολιτών εξανεμίζονται από τους διαρρήκτες...

Οι διαρρήξεις συνεχίζονται και οι Αρχές αναζητούν τους δράστες. Μάλιστα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες καταδίωξη όπου εντοπίστηκαν κάποια άτομα και ερευνάται η συμμετοχή τους σε αξιόποινες πράξεις.

Στα πιο σημαντικά κρούσματα τώρα η λεία των δραστών ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

Στους Αγίους Αποστολους Πύργου άγνωστοι δράστες το πρωί της Τετάρτης διέρρηξαν μονοκατοικία, παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας. Οι δράστες έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ.

Στα Χανάκια Πύργου οι κλέφτες συνέχισαν πάντα με το ίδιο τροπάρι. Μετρητά και χρυσαφικά έκαναν φτερά όταν οι κλέφτες μπήκαν σε μονοκατοικία. Η συνολική αξίας της λείας των δραστών έφτασε τις 3500 ευρώ.

Στο Βούναργο οι κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο σε μονοκατοικία και αφού έψαξαν παντού πήραν χίλια ευρώ που εντόπισαν και είχε η ιδιοκτήτρια κρυμμένα για μια ώρα ανάγκης.

Στην γειτονική Ξυλοκέρα οι κλέφτες μπήκαν σε οικόπεδο και έφυγαν αρπάζοντας διάφορα πράγματα από μία μονοκατοικία.

Στην Αμαλιάδα κοσμήματα αξίας έκαναν φτερά από διαρρήκτες που μπήκαν σε διαμέρισμα με την αξία τους να ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.

Αλλά και στον Αγ. Νικόλαο Αμαλιάδας οι κλέφτες μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και έφυγαν πάλι και εδώ με χρυσαφικά αξία 6.000 ευρώ.

Διαρρήξεις με μεγάλης αξίας λεία, δεν έχουμε μόνο στα αστικά κέντρα της Ηλείας και στις κοντινές περιαστικές περιοχές.

Στα ορεινά Πετράλωνα του δήμου Ζαχάρως, οι κλέφτες μπήκαν σε σπίτι και έκαναν την τύχη τους. Ο ιδιοκτήτης είχε τα μετρητά τα νάιλον σακούλες και τα χρυσαφικά της οικογένειας σε σημείο που μπορούσαν να τα βρουν οι κλέφτες. Έτσι πήραν 6.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα που η αξίας τους φτάνει τις 5.000 ευρώ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...