Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ {{Ο ΟΡΦΕΥΣ}}





filarmoniki
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λεχαινά 31/10/2012

Εντυπωσιακή, ήταν και φέτος, η παρουσία της Φιλαρμονικής Λεχαινών στις Εορταστικές εκδηλώσεις της Πόλης των Λεχαινών, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, καθώς έκλεψε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών υπό την άψογη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της  Κων/νου Κοτσορώνη, το απόγευμα της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, προκάλεσε έκπληξη και ενθουσιασμό στους πολίτες, αφού παιανίζοντας πατριωτικά εμβατήρια στους κεντρικούς δρόμους των Λεχαινών, προϊδέαζε για το νόημα της επόμενης ημέρας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των πολιτών.

Την 28η Οκτωβρίου στο «Εωθινόν» από νωρίς το πρωί, παιάνιζε θούρια και γνωστά εμβατήρια στους δρόμους των Λεχαινών.
Στην επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου απέδωσε τις ανάλογες τιμές και μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο άψογα.
Αμέσως μετά τέθηκε στη κεφαλή των τμημάτων των μαθητών, και άνοιξε δυναμικά την Παρέλαση, με άψογο σχηματισμό, προκαλώντας συγκίνηση.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Φιλαρμονικής Λεχαινών, όπως το κούρδισμα, η επιβλητικότητα που καθήλωσε, η πειθαρχία και το μεράκι των μουσικών που την απαρτίζουν για ποιοτικό & σοβαρό μουσικό αποτέλεσμα, σχολιάστηκε για άλλη μια φορά ευγενώς, εκτός από τους παρευρισκόμενους και από ακροατές του Διαδικτύου.

Θερμές ευχαριστίες, αξίζουν όπως πάντα στα μελη του  Δ.Σ του Συλλόγου Φιλόμουσων Λεχαινών που συνόδευσαν την Φιλαρμπονική(Γαλάτης Γεώργιος-Πρόεδρος,  Μίγκος Ανδρέας-Αντιπρόεδρος, Λυμπέρη Ιωάννα- Γραμματέας, Αναστασοπούλου Δήμητρα-Μέλος)

Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν σαφώς στα μέλη-μουσικούς της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που εργάστηκαν για άλλη μία φορά πυρετωδώς για την εξαιρετική απόδοση και  εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που διανύει ως γνωστόν το 80ο Έτος παρουσίας της, συμβάλλοντας διαχρονικά στα υγιή ιδεώδη και τις αρχές της προσφοράς για την  πολιτιστική ανάπτυξη του  τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...