Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα

afisa
Δελτίο Τύπου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας σε έκτακτη συνεδρίασή του το Σάββατο 3-11-2012, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη δυναμική συμμετοχή του Συλλόγου
στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ Τρίτη και Τετάρτη 6 & 7 Νοεμβρίου 2012, με τις παρακάτω μορφές και δράσεις:

1.    Καθολικό 24ωρο κλείσιμο όλων των καταστημάτων και των επιχειρήσεων γενικότερα (Εμπορικά καταστήματα, Καταστήματα Τροφίμων, Super Market, Επιχειρήσεις Εστίασης και Καφέ, Περίπτερα Φούρνοι και εν γένει επιχειρήσεις όλων των κλάδων) την Τετάρτη 7-11-2012.
2.    Την ίδια μέρα, Τετάρτη 7-11-2012 στις 11.30 το πρωί, σε συνεννόηση και με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης να πραγματοποιηθεί δυναμική καθολική συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα.
3.    Άμεση διανομή απεργιακού υλικού, αφίσες, προκηρύξεις και ειδικά Δελτία Τύπου, κατασκευή πανό με θέματα αιχμής και κυκλοφορία αυτοκινήτου με το απεργιακό μήνυμα και κάλεσμα.
4.    Παρεμβάσεις όπου χρειάζεται ώστε καμία επιχείρηση να μην αδιαφορήσει για τον κοινό αγώνα ή προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα κλειστά μαγαζιά για να αυξήσει τις πωλήσεις του.
5.    Να γίνει κάλεσμα στους καταναλωτές να μην καταναλώσουν ούτε ένα ευρώ οπουδήποτε την ημέρα της απεργίας και με την αποχή του να τιμωρήσει αυτούς που αδιαφορούν για την κατάντια όλων μας.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η Ε.Ε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...