Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αιτήσεις για δωρεάν ρουχισμό απ’ την Τράπεζα Ιματισμού του Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360.814
2623.0.29285










Δελτίο Τύπου

Αιτήσεις για δωρεάν ρουχισμό απ’ την Τράπεζα Ιματισμού του Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης



Ο  Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων από δικαιούχους δημότες για την παραλαβή δωρεάν ρουχισμού. Η ανταπόκριση των πολιτών απέδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη προς όλους, όσοι δοκιμάζονται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η προσπάθεια του Δήμου συνεχίζεται για να στηριχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, οι οποίοι πλήττονται από την οικονομική κρίση. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνέχιση της προσπάθειας μπορούν να τηλεφωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2623-360816 τις εργάσιμες μέρες και ώρες του Δήμου.

Δικαιούχοι

Δικαιούχοι για την παραλαβή ρουχισμού είναι άποροι και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άνεργοι, πολύτεκνοι, αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, άτομα με ειδικές ανάγκες) οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και στο τηλέφωνο: 2623360816.

Απαραίτητα δικαιολογητικά :

  1. Εκκαθαριστικό της εφορίας
  2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Και κατά περίπτωση:

  1. Δελτίο ανεργίας
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  3. Γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής



Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από  την  Δευτέρα  05/11/2012 και για 1 εβδομάδα στο Δημοτικό Σχολείο του Καπελέτου από τις 9π.μ.  έως και τις 1 μ.μ. όπου και θα προμηθεύονται είδη ρουχισμού. Από τη Δευτέρα 13/11/2012 η Τράπεζα Ιματισμού θα είναι ανοιχτή κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...