"Πράσινο" με πρωτοβουλία του δημάρχου για νέο κοιμητήριο στη Δ.Κ. Ανδραβίδας


Arvanitis1Δελτίο Τύπου
Την επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος, που επί πολλά χρόνια ταλανίζει την κοινωνία της Ανδραβίδας, σηματοδοτεί η απόφαση και η πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδραβίδας -
Κυλλήνης κ. Δημήτριου Αρβανίτη  για τη συνέχιση των διαδικασιών δημιουργίας νέου κοιμητηρίου στη Δημοτική Κοινότητα της Ανδραβίδας.

Η πρωτοβουλία του δημάρχου να “ανασύρει απ’ το συρτάρι” το θέμα το οποίο τουλάχιστον από το 2006 “λιμνάζει” έτυχε τις θετικής ανταπόκρισης και της σύμφωνης γνώμης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τελευταία συνεδρίαση του Σώματος.

“Η δημιουργία του νέου κοιμητηρίου σηματοδοτεί την επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος”, δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης τονίζοντας ακολούθως ότι η νυν Δημοτική Αρχή παρέλαβε κορεσμένους χώρους και προκειμένου να δώσει λύση σε αυτό το θέμα δρομολογεί όλες εκείνες τις ενέργειες που είναι αναγκαίες, ώστε να επιλυθεί σε άμεσο χρόνο.

«Μέσω της αποφάσεως αυτής στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας της Ανδραβίδας και η λύση θα είναι άμεση και καταλυτική» σημείωσε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης.

Οι διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου κοιμητηρίου στη Δημοτική Κοινότητα της Ανδραβίδας θα τρέξουν με ταχείς ρυθμούς, σημειώνει ο  Δήμαρχος.

Την  άποψη αυτή ενισχύει και το γεγονός ότι η έκταση των 27  στρεμμάτων για τη δημιουργία του κοιμητηρίου έχει ήδη αγοραστεί απ’ το 2006, έτος κατά το οποίο υπογράφηκε και το συμβόλαιο κτήσης της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ