Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Οι διαρρήκτες συνεχίζουν τη δράση τους


diarriktesΠονοκέφαλο της Αρχές προκαλούν τα συνεχιζόμενα κρούσματα κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Οι άγνωστοι δράστες συνεχίζουν το έργο τους κλέβοντας κατά
κύριο λόγο κοσμήματα, μετρητά και σε κάποιες περιπτώσεις ηλεκτρικές συσκευές αξίας.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δράστες χτύπησαν στο Καταράχι και στον Αγ. Γεώργιο Πύργου, τουλάχιστον σε πέντε σπίτια κλέβοντας κυρίως χρυσαφικά. Στα πεντακόσια ευρώ ανέρχεται η αξία των κοσμημάτων που έκλεψαν άγνωστοι δράστες από μονοκατοικία στο Καταράχι του Πύργου. Κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι δράστες σε δεύτερη περίπτωση διάρρηξης στην ίδια περιοχή. Σε άλλο σπίτι στο Καταράχι, οι δράστες πήραν κάποια κοσμήματα και μικρό αριθμό ξένων χαρτονομισμάτων και μια τηλεόραση.

Στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Πύργο άγνωστοι διέρρηξαν διαμέρισμα από όπου οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1500 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Σε άλλη περίπτωση στον Αγ. Γεώργιο οι δράστες έκλεψαν το ποσό των 200 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.

Στο Επιτάλιο οι διαρρήκτες θυμήθηκαν την τεχνική της θραύσης του αφαλού της κλειδαριάς για να μπουν σε μονοκατοικία. Αναστάτωσαν το σπίτι ψάχνοντας για κάποιο αντικείμενο αξίας αλλά τελικά τα πράγματα που πήραν ήταν μικρής αξίας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...