Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ισόπαλοι 1-1 Ολυμπιακός και Παναχαϊκή στην Πάτρα

Διακόπηκε οριστικά το ματς λόγω επεισοδίων

Ένας κάκιστος Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου (1-1) κόντρα στην Παναχαϊκή. Οριστική διακοπή στο ματς λόγω ρίψης αντικειμένων από οπαδούς των γηπεδούχων.

Οι «ερυθρόλευκοι», με την αβάντα του 2-0 του πρώτου ματς, παρουσιάστηκαν διαφορετικοί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αρκετές διακοπές και οριστικό φινάλε στο 87’ λόγω ρίψης αντικειμένων από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν παράπονα για δύο φάσεις από τον διαιτητή.




Κέρδος για τους «ερυθρόλευκους» ο Φετφατζίδης, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από καιρό και σκόραρε. Ο Γκούρτσας στο 4’ το 1-0, ενώ ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έφερε το παιχνίδι στα ίσια μετά από υπέροχο τακουνάκι του Μήτρογλου (58’).

Το ματς


Έχοντας το σαφές προβάδισμα του 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός, μπήκε, χωρίς πολλές αλλαγές στο παιχνίδι με σκοπό να ξεμπερδεύει από νωρίς. Επειδή όμως, τα πράγματα δεν έρχονται πολλές φορές, όπως τα θέλει κανείς, τα διαδοχικά λάθη των Κοντρέρας (δεν είναι το πρώτο), Χολέμπας και Παπάζογλου, έφεραν το γκολ από τον Γκούρτσα, ύστερα από όμορφη σέντρα του Ντίνα.

Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που οι Πατρινοί πάτησαν την περιοχή του Μέγιερι. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορούσαν, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, πλην μιας διπλής με τον Μήτρογλου και τον Φουστέρ. Μάλιστα, στο 37’ οι παίκτες του Κούτση έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βοσκόπουλου, με δεύτερη κίτρινη, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει μια αλλαγή με τον Τζεμπούρ αντί του Φέισα, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο επιθετικός. Αυτό έγινε σε έναν βαθμό με τον Αλγερινό να είναι στο πλάι του Μήτρογλου, κάτι που πολύς κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα ήθελε να δει. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, όταν ο Μήτρογλου με υπέροχο τακουνάκι βρήκε τον Φετφατζίδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Τα υπόλοιπα λεπτά που κύλησαν, έφεραν τον Ολυμπιακό, να κάνει συντήρηση δυνάμεων, να κυκλοφορεί καλά την μπάλα και να μην έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Ζαρντίμ να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά να περιμένει, την Πέμπτη, τον αντίπαλό του, από το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καβάλα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...