Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με το ζόρι με 2-1 της Προοδευτικής

Ευτυχώς που υπήρχε κι ο Μαυρίας...


Η Προοδευτική προηγήθηκε νωρίς με τον Παναγιωτόπουλο (6’) και οι «πράσινοι» αντέδρασαν αργά. Στο 59’ ο νεαρός από την Ζάκυνθο τράβηξε όλη την άμυνα πάνω του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Πετρογκόλ για το 1-1 και στο 83 με ένα υπέροχο σουτ αλά Κριστιάνο Ρονάλντο, ο MVP του ματς, Χάρης Μαυρίας έκανε το 2-1.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αδιάφορος σε ένα ματς που δεν έπρεπε. Γιατί, ναι μεν το 4-0 του πρώτου αγώνα του έδινε τέτοιο δικαίωμα, αλλά το γεγονός πως βασικοί ήταν οι πιτσιρικάδες που θα κληθούν να στηρίξουν την ομάδα μετά το… ξήλωμα των πιο έμπειρων από τον Αλαφούζο, ήταν απογοητευτικό.

Πως έπαιξε: Ο Ρότσα κατέβασε με 4-2-3-1 την ομάδα του. Ο Καπίνο ήταν κάτω από τα δοκάρια, και στην άμυνα, οι Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο στόπερ, ο Μαρίνος δεξιά και ο Λαγός αριστερά. Στο κέντρο, οι Σό και Δώνης ήταν τα αμυντικά χαφ, ο Φουρλάνος μπροστά τους και στην επίθεση οι Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας στα άκρα, δίπλα από τον φουνταριστό Πετρόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...