Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: Εορταστική ατμόσφαιρα στο Θεραπευτήριο των Λεχαινών



Ηλεία: Εορταστική ατμόσφαιρα στο Θεραπευτήριο των Λεχαινών
Με μια χαρούμενη και «ζεστή» γιορτή, που διοργάνωσαν η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι, υποδέχθηκαν το πρωί της Παρασκευής τα Χριστούγεννα οι περιθαλπόμενοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λεχαινών.
Τις «καρδιές» των παιδιών που φιλοξενούνται στο θεραπευτήριο «ζέσταναν» οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού, αλλά και ο χαμογελαστός Άγιος Βασίλης που μοίρασε σε όλους όμορφα, χρωματιστά μπαλόνια!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τ Διοικήτρια του Θεραπευτηρίου κ. Άννα Μαζαράκη, η οποία ευχήθηκε καλές γιορτές και ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Τη «σκυτάλη» παρέλαβαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού που υπό την διεύθυνσης της καθηγήτριάς τους κ.Αρετής Νικολοπούλου «έντυσαν» την εκδήλωση με όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Από μια τέτοια εκδήλωση ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του. Στην περίπτωση βέβαια του συγκεκριμένου Άγιου Βασίλη, η εμφάνισή του χαροποίησε τόσο τα παιδιά όσο και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου, καθώς δεν ήταν άλλος από τον συνταξιούχο, πλέον, συνάδελφό τους κ. Ανδρέα Αλεβιζόπουλο, που η «καρδιά» του ωστόσο συνεχίζει να «χτυπά» για το Θεραπευτήριο και τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.


Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Έτσι, νωρίς το μεσημέρι, τελείωσε και η γιορτή που κατάφερε να «πλημμυρίσει» το Θεραπευτήριο, για όσο κράτησε, με χαμόγελα, αγκαλιές και χαρούμενες παιδικές φωνές.


Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...