ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}

                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συχωριανοί μόνιμοι κάτοικοι Ν.Αττικής , φίλες και φίλοι.
Το Δ.Σ του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}
την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποίησε την τελευταία συνεδρίαση για το 2012 και αποφάσισε με την παρούσα πλειοψηφία 5/7 τα κάτωθι :

1 .ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
Ο ταμίας του συλλόγου ενημέρωσε τα παρόντα μέλη του συλλόγου προφορικώς και έδωσε  ενημερωτικό φυλλάδιο που αντιστοιχεί στο βιβλίου εσόδων εξόδων στα μέλη όσο αφορά τα έξοδα τα έσοδα και το υπόλοιπο ποσό του ταμείου .

2. ΚΟΠΉ ΠΊΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    α) Αποφασίστηκε όπως την Κυριακή 13 /1/13 και ώρα 11:00 πμ να γίνει η καθιερωμένη κοπή πίτας
του συλλόγου με σκοπό την σύσφιξη σχέσεων ανταλλαγή ευχών και απόψεων μεταξύ των συχωριανών μας .
    β) Ο πρόεδρος Κος Στριγάς Ιωάννης πρότεινε και έγινε αποδεκτή η πρότασή του από τα υπόλοιπα παρώντα στο ΔΣ μέλη να τιμηθούν με τιμητική πλακέτα τα  ιδρυτικά εν ζωή παλαιά μέλη του συλλόγου μας .

3.ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ :
   Βάση καταστατικού  το Δ.Σ του συλλόγου έχει 1 χρόνο καθήκοντα και εντός πρώτου 15ημερου του νέου έτους έχει την υποχρέωση να καλεί τα μέλη του σε γεν.συνέλευση .
Την ίδια ημέρα εκλέγεται προεδρείο γεν.συνέλευσης και κατόπιν εφορευτική επιτροπή η οποία προκηρύσσει τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ
Το παρών Δ.Σ έχει την υποχρέωση να ορίσει ημερομηνία εκλογών.
Αποφασίστηκε ομόφωνα  Την Κυριακή13/1/13 και ώρα 11:00 κατά την προσέλευση των εγγεγραμμένων μελών για την κοπή της πίτας να γίνουν και οι εκλογές οι οποίες θα αναδείξουν το νέο ΔΣ .
Υποψηφιότητες θα γίνουν δεκτές την ημέρα των εκλογών στην εφορευτική επιτροπή ...
Δόθηκαν εργασίες στα μέλη για τα γενόμενα της 13ης  Δεκεμβρίου 2013
Αποφασίστηκε όλα τα μέλη παρόντα και απόντα της συνεδρίασης να συμβάλλουν όλοι, για την ομαλή διεξαγωγή της γεν.συνέλευσης και να ενημερώσουν εγγεγραμμένα και μη μέλη τηλεφωνικώς για την παρουσία τους έτσι ώστε να υπάρχει απαρτία των 2/3 των μελών για να γίνουν οι εκλογές διότι χωρίς απαρτία οι εκλογές μετατίθενται για την επόμενη Κυριακή και με χωρίς απαρτία .
Αφού πάρθηκαν οι αποφάσεις το ΔΣ αποχώρησε ...
Εκ του ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ  ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ  ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ 
                            {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}

**Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παραστούν στην Γεν συνέλευση στις 13 Δεκεμβρίου 2013 για την κοπή της πίτας να τιμήσουν με την παρουσία τους την τιμητική διάκριση με αναμνηστική πλακέτα τα παλαιά ιδρυτικά μέλη και να υποστηρίξουν τον σύλλογο μας θέτοντας υποψηφιότητα ή υποστηρίζοντας με την ψήφο τους τους υποψηφίους ...
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: