Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Τραγικός θάνατος 75χρονης από αναθυμιάσεις στην Πέρσαινα!


Ηλεία: Τραγικός θάνατος 75χρονης από αναθυμιάσεις στην Πέρσαινα!
Την τελευταία της πνοή άφησε πριν από λίγες ώρες στην Πέρσαινα η 75χρονη Παναγιώτα Νικολοπούλου, από αναθυμιάσεις καπνού που εισέπνευσε στην προσπάθειά της να σβήσει την κουζίνα του σπιτιού της, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες!


Η φωτιά ξεκίνησε από τη συσκευή τύπου πετρογκάζ, την ώρα που προσπαθούσε να μαγειρέψει, και επεκτάθηκε αρχικά στον απορροφητήρα και αστραπιαία σε όλη την κουζίνα. Η 75χρονη γυναίκα, που διέμενε με τον σύζυγό της , ρίχθηκε στη «μάχη» με τις φλόγες, προσπαθώντας να τις σβήσει. Την προσπάθειά της δυσκόλεψε το ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη της στην
Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τους γείτονες τις άτυχης γυναίκας που έτρεξαν αμέσως να τη βοηθήσουν. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Για την 75χρονη όμως γυναίκα ήταν αργά, αφού είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από τις αναθυμιάσεις.


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κοσμά Αλεξίου, η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στην κουζίνα της γεμάτη αιθάλη (καπνό). Το σώμα της δεν έφερε κακώσεις, συνεπώς έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Επίσης δεν είχε εγκαύματα, συνεπώς η πιθανότερη αιτία θανάτου είναι οι αναθυμιάσεις.

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.


21:45 Τραγικό θάνατο βρήκε 75χρονη στην Πέρσαινα Αρχαίας Ολυμπίας πιθανότατα από αναθυμιάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 75χρονη προσπαθούσε να μαγειρέψει σε συσκευή τύπου πετρογκάζ, όταν για αδιευκρίνιστους λόγους ξέσπασε φωτιά στον χώρο (πιθανόν από σόμπα) με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να βρει τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις.


Η 75χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...