Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Άμεσα και με ένα "κλικ" υπηρεσίες Δημοτολογίου από τα ΚΕΠ Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Arvanitis1Μια νέα υπηρεσία για όλους τους Δημότες τίθεται σε πιλοτική εφαρμογή από το Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης την προσεχή Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 , με στόχο την άμεση
και χωρίς κόστος και χρονοτριβή εξυπηρέτηση όλων των Δημοτών.

Από την ερχόμενη εβδομάδα ενεργοποιείται η πιλοτική εφαρμογή της on line παροχής υπηρεσιών Δημοτολογίου από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), με στόχο η έκδοση των πιστοποιητικών γέννησης, γάμου,  οικογενειακής κατάστασης κ.λ.π. να γίνεται την ίδια στιγμή μέσω της on line σύνδεσης με το Δημοτολόγιο.

Η παραπάνω υπηρεσία θα δίνει τη δυνατότητα στους Δημότες να απευθύνονται πλέον και στα Κ.Ε.Π.  και όχι μόνον στις υπηρεσίες του Δήμου, όπως γινόταν μέχρι τώρα και να παραλαμβάνουν αμέσως και χωρίς καμία χρονοτριβή τα πιστοποιητικά που χρειάζονται, αποφεύγοντας την πολυήμερη αναμονή έκδοσής τους και τις επανειλημμένες επισκέψεις στις υπηρεσίες του Δήμου.


“Η άμεση εξυπηρέτηση των Δημοτών και ο περιορισμός του κόστους, όπως αυτού των μετακινήσεων, αποτελούν τους βασικούς στόχους για τους οποίους ξεκινάμε το πρόγραμμα της on line παροχής υπηρεσιών Δημοτολογίου από τα ΚΕΠ”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης, αναφερόμενους στην νέα υπηρεσία που τίθεται σε εφαρμογή.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Δημάρχου, η Δημοτική Αρχή αξιοποιώντας το έμψυχο δυναμικό των υπηρεσιών και τα τεχνολογικά μέσα σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα υποστήριξης των Δημοτών, κάνοντας ταυτόχρονα πιο λειτουργική, άμεση και εύκολη τη μετάβαση των πολιτών στις υπηρεσίες του Δήμου.

Η εξέλιξη της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου και η προσαρμογή τους στο σήμερα επιφέρει σημαντικό όφελος για τους πολίτες διότι ξέχωρα από την οικονομία του χρόνου, μειώνεται σε σημαντικό βαθμό το κόστος (έξοδα μετακίνησης κ.λ.π.) και η εξυπηρέτηση του κάθε Δημότη γίνεται σε άμεσο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...