Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ημέρα της κρίσης για τον Παναθηναϊκό

Εν αναμονή της απάντησης του πρίγκηπα

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι θα έχει γίνει γνωστό εάν στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν μπει 28 εκατ. από τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ με την ομάδα να αλλάζει χέρια!

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα έχουν κριθεί όλα! Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα γνωρίζουν εάν έχουν κατατεθεί τα 28 εκατ. ευρώ από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ με την ομάδα να αλλάζει χέρια ή θα αρχίσουν το… εναλλακτικό πλάνο για να σωθεί αυτή αλλά και η επόμενη χρονιά.

Το θετικό είναι ότι σήμερα έστω και σε περίπτωση που δεν μπουν τα χρήματα από την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα θα μπει τέλος σε ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο ταλαιπωρεί την ΠΑΕ αλλά και τους οπαδούς της εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πάντως, πρέπει όλοι να παραδεχθούν ότι η χθεσινή εξέλιξη με την ενημέρωση για τα ονόματα του ΔΣ της ΠΑΕ -εφόσον μπουν τα χρήματα σήμερα- μπέρδεψε τους πάντες.

Στην ΠΑΕ τόνιζαν την Τετάρτη ότι η πλευρά του πρίγκιπα έχει εξαφανιστεί και χθες το μεσημέρι έγινε τελικά ραντεβού ανάμεσα στη δικηγόρο της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου, και στου πρίγκιπα, Κασσιανή Μιχοπούλου.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ζήτησε τα ονόματα για το νέο Δ.Σ., ώστε να έχει επίγνωση. Η δικηγόρος του Φεϊζάλ αναρωτήθηκε το γιατί κι έδειχνε διάθεση να τα ανακοινώσει σήμερα.

Στην ΠΑΕ επέμειναν και τελικά έπειτα από διαβουλεύσεις με ανθρώπους στη Σαουδική Αραβία δόθηκε μία λίστα με 16 ονόματα. Σ' αυτά περιλαμβάνεται ο Φεϊζάλ και ο πατέρας του (έγινε λάθος και αρχικά ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο αδερφός του). Βρίσκονται επίσης ανάμεσά τους ο Μίμης Δομάζος, ο επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας μπάσκετ, Τάσος Στεφάνου, και ο Τσάκας.

Χθες όλα τα μέλη του ΔΣ πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψαν τις παραιτήσεις τους με σημερινή ημερομηνία, ώστε να ανοίξουν τον δρόμο στον Φεϊζάλ, αν μπουν φυσικά τα χρήματα.

Στη 1 μ.μ. έχει οριστεί η συνεδρίαση και θα υπάρχει υπομονή μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες, πριν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση.

Μετά ή αποχωρεί το Δ.Σ. και γράφεται μία ιστορική μέρα για τον σύλλογο με τον πρώτο αλλοδαπό μεγαλομέτοχο ή η νυν διοίκηση ορίζει νέα ΑΜΚ και παράλληλα ξεκινάει την επίθεση...

Παρά τα λεγόμενα από τις δύο πλευρές και όσα προκύπτουν από την ανακοίνωση, δεν θα υπάρξει συνάντηση των δικηγόρων σήμερα στις 11 στην Πειραιώς.

Ίσως μεταβούν στα κεντρικά κτίρια απλώς ο Διονύσης Κουμουτόπουλος από την αραβική πλευρά και ο Γιώργος Στάμος από την ΠΑΕ, με τη Μιχοπούλου να πηγαίνει απευθείας στην ΠΑΕ, διότι όπως τονιζόταν τα χρήματα μπορεί να μπουν με έμβασμα και να μην απαιτείται φυσική παρουσία στην τράπεζα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...